beerzel-hero-banner-nb-lot65-66.jpg
Actueel, Wonen

Twee nieuwe parkwoningen aan de Lentelaan in verkoop

04 oktober 2021

De Lentelaan in Hoog Beerzel is een rustig, idyllisch straatje waar je je meteen thuis voelt. Omringd door het mooie, oude park met haar statige bomen vind je hier unieke, strakke woningen die klaar zijn om ontdekt te worden.

Met trots stellen we je dan ook twee nieuwe woningen voor: lot 65 en 66!

Beide parkwoningen zijn ontworpen als een halfopen bebouwing en hebben elk een perceeloppervlakte van 341m². De woning op lot 65 heeft een bewoonbare oppervlakte van 181m² en deze op lot 66 heeft een oppervlakte van 176,5m². Met een ruime en lichte living, 3 slaapkamers en een inpandige garage is dit een perfecte woning voor gezinnen of koppels die graag wat extra ruimte hebben.

De architectuur is strak, maar toch speels. Het past perfect in de groene omgeving, zodat jij als bewoner volop kan genieten van de rust en het groen. Elke woning is specifiek ontworpen vertrekkende van de oriëntatie, haar ligging in de verkaveling en het respect aan maximale privacy zowel binnen als buiten de woning.

Wist je trouwens dat Hoog Beerzel een ideale ligging heeft? Je kan te voet of met de fiets naar de supermarkt, scholen, leuke winkeltjes en cafeetjes. De natuur van Beerzelberg en het Speelbergenbos zijn letterlijk om de hoek! Ideaal om te fietsen, wandelen, joggen of de hond uit te laten.

PLAN JE AFSPRAAK

Kom zelf de ontspannen sfeer van Hoog Beerzel ervaren. Plan je afspraak hier!

Afspraak plannen