Eenzelfde aanpak en toch voor elk wat wils

Park­appartementen en park­woningen

Deze gevarieerde opzet zorgt voor een veelzijdige woonomgeving.

De vrije open bouwkavels met verschillende oppervlaktes, tot wel ca. 900 m² zijn uitverkocht. De bouw van de appartementen is gestart en wordt in augustus 2021 opgeleverd. In september 2020 starten we met de bouw van de eerste woningen.

Binnen en buiten wonen

In Hoog Beerzel ben je thuis in de natuur. De natuurlijke schoonheid van het parklandschap wordt nog eens extra onderstreept door de eenvoudige hedendaagse architectuur. De groene omgeving nodigt uit om zowel binnen als buiten te leven.

Thuis in de natuur!

Ontworpen voor rust

Wonen in een park

Het parkgebied van Hoog Beerzel, grenzend aan de natuurgebieden Beerzelberg en Pelgrimhof, werd een eeuw geleden doelbewust aangelegd om een gezonde omgeving te creëren waar in optimale omstandigheden van schone lucht, rust en ontspanning genoten kan worden.

Het beheer en de ontwikkeling van het parkgebied gebeurt nog altijd met de grootste zorg en toewijding. Met het project Hoog Beerzel wordt een groot deel van het gebied ontwikkeld tot een groene woonomgeving. Een unieke kans om te wonen in een park dat is ontworpen om te genieten van rust en gezonde lucht.

Verkaveling Hoog Beerzel