hoog-beerzel-appartementen-schets-03.jpg

De parkappartementen krijgen vorm

24 januari 2019

De ontwerpen van de parkappartementen in Hoog Beerzel krijgen steeds meer vorm. De eerste schetsen laten vier eigentijdse bouwvolumes zien in het groen, ontworpen om de natuurlijke omgeving optimaal te beleven. Jij hebt nu nog de kans om je eigen parkappartement mee vorm te geven.

De parkappartementen in Hoog Beerzel zijn er straks in verschillende types en oppervlaktes. Gaat jouw voorkeur uit naar een parkappartement met 1, 2 of 3 slaapkamers? Een badkamer met ligbad of inloopdouche? Royale terrassen? Via onderstaande link kom je op een korte online vragenlijst uit. Laat hier jouw woonwensen achter, dan houden wij daar rekening mee bij de verdere uitwerking! Het aanbod sluit daardoor beter aan bij jouw woonwensen!

Ga naar de vragenlijst

Het materialenpalet moet nog verder worden uitgewerkt. Zeker is dat gekozen gaat worden voor hoogwaardige en duurzame materialen die op een mooie manier verouderen. Zo zullen de parkappartementen ook in de toekomst hun waarde behouden, voor de omgeving én voor de bewoners.

De verkoop van de parkappartementen gaat in het voorjaar van 2019 van start. Meer weten over het ontwerpproces? Binnenkort lees je hier een interview met architect Elizabet Iglesias. Hou dus de nieuwsbrief en onze Facebook-pagina in de gaten!