Het park als inspiratie

Unieke architectuur

De inspiratie voor de parkwoningen zijn de eeuwenoude bomen in het bestaande park. Vier gerenommeerde architecten ontworpen een unieke, moderne architectuurstijl in harmonie met de groene omgeving.

Elke woning is specifiek ontworpen vertrekkende van de oriëntatie, haar ligging in de verkaveling en het respect aan maximale privacy zowel binnen als buiten de woning. De woningen gaan volledig op in de groene omgeving van het park, maar vallen door hun specifieke architectuurstijl ook op als een element in het geheel. Dit maakt Hoog Beerzel niet enkel tot een esthetisch pareltje, maar ook tot een unieke woonbuurt met veel ruimte voor persoonlijk karakter.

Verkaveling van Hoog Beerzel

Jouw woonwensen in Hoog Beerzel

MAATWERK VOOR ELKE BEWONER

MOOI ÉN ENERGIEVRIENDELIJK

Door te werken met meerdere architectenbureaus kan je in Hoog Beerzel een ruime keuze in verschillende stijlen en types van woningen vinden. Geen twee woningen zijn hetzelfde!

Bij de ontwerpen hebben we tevens bewust gekozen voor woningen met een laag energieverbruik. Voor verwarming, ventilatie en warm water worden groene energiebronnen voorzien. De woningen krijgen dan ook een BEN-label. Hiervan geniet je dubbel: je betaalt maandelijks minder energiekosten en bij een eventuele latere verkoop heeft jouw woning een hogere marktwaarde. Verder zal je gedurende 5 jaar kunnen genieten van een korting op de onroerende voorheffing.

Details van de PARKWONINGEN

Hier vind je alle details van de woningen die nu in verkoop zijn.

Lot Type Opp. lot
Opp. woning
Slpk
Garage of Carport
Prijs*
Plan
44 HOB 403 m² 181,42m² 3 Carport €442.265,- Download
45 HOB 572 m² 211,25m² 4 Garage VERKOCHT

46 OB 958m² 270m² 3 Carport VERKOCHT
67 HOB 341 m² 141,30m² 3 Carport €356.248,- Download
68 GB 248 m² 158,60m² 3 Carport €351.841,- Download
69 HOB 341 m² 194,80m² 4 Carport €406.242,- Download

*Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie, volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief tasken en kosten. De prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

Zo mooi is wonen in Hoog Beerzel

Ontdek de unieke woningen

Vul het formulier in en wij bellen je terug

AFSPRAAK MAKEN?

Direct persoonlijk contact?

Contactgegevens

Heb je interesse in Hoog Beerzel? Vul het formulier in en wij bellen u terug! Of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Bel met 2B2C Projects op telefoonnummer 0471/23 24 25 of stuur een email naar info@2b2c.be

Plan brochure Hoog Beerzel