appartementen-hoog-beerzel-gal02.jpg
Algemeen, Actueel, Wonen

In Beerzel is het aangenaam wonen

18 april 2019

Geen drukte, maar toch alles wat je nodig hebt. Vlot en snel bereikbaar. Geen kille betonnen jungle, wél een warme groene omgeving. In Beerzel is het aangenaam wonen.

Beerzel, een deelgemeente van Putte is een gezellig dorpje op zichzelf. Rustig maar toch vlak bij Mechelen, Aarschot, Lier, Herentals, Leuven, Antwerpen en Brussel.

Aan de rand van het dorp en op de grens met Heist-op-den-Berg crëert 2B2C Projects een nieuw residentieel project, Hoog Beerzel. Hier kan je vrij te bebouwen kavels, prachtige zwevende parkappartementen en projectwoningen in moderne stijl vinden.

Hoog Beerzel wordt in 3 fasen ontwikkeld. Op de flank van Beerzelberg, het hoogste punt van de provincie Antwerpen, zijn nog 5 vrije bouwgronden te koop. Hier kan je volledig naar eigen smaak en wensen bouwen en omdat er geen bouwverplichting is, kan dat op het tijdstip dat jij dat wil.

40 zwevende parkappartementen

In het verlengde van het mooie oude park bouwen we 40 zwevende parkappartementen. De luxueuze appartementen in een moderne stijl zijn er in verschillende groottes en hebben allemaal zeer ruime terrassen. We leveren de eerste appartementen in 2021 op.

Instapklare ééngezinswoningen

Centraal in de woonwijk voorzien we vanaf eind 2019, instapklare ééngezinswoningen. Het gaat om woningen in een hedendaagse moderne stijl ontworpen door verschillende architectenbureaus. De meeste staan in halfopen bebouwing, enkele in open en gesloten bebouwing.

Benieuwd?

Overtuig jezelf en lees verder op de website. Schrijf je in op onze nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van al dat moois!