Wonen aan de rand van Beerzel

Wonen in stijl, aan de rand van Beerzel

Wonen in Hoog Beerzel

Het project van Hoog Beerzel overstijgt het gewone. De ruim opgezette woonomgeving schittert door een smaakvolle, eigentijdse architectuur. De natuurlijke schoonheid van het park wordt daardoor nog versterkt.

Ruimte voor groen en privacy

In Hoog Beerzel wijkt het groen niet voor nieuwbouw, maar omarmen de gebouwen de bestaande natuur. Dat zorgt voor een weldadig gevoel van rust en harmonie. Je woonomgeving biedt zo ook volop ruimte en privacy.

In Hoog Beerzel bepaal je helemaal zelf hoe je wil wonen

Exclusief wonen

Keuze uit parkappartementen en gezinswoningen. Kies je liever voor een instapklaar appartement of een nieuwbouwwoning? Hoog Beerzel biedt je dit allemaal!

Zowel de afgewerkte woningen als de parkappartementen zijn beschikbaar in verschillende types en budgetten. Hoog Beerzel biedt woonmogelijkheden afgestemd op jouw individuele wensen.

Instapklaar wonen in het groen

Woningen

Altijd al gedroomd van een eigen stek in het groen? Dan staat jouw nieuwe woning misschien wel in het groene Beerzel.

Natuurlijk wonen met een park als tuin, op een boogscheut van Heist-op-den-Berg, Lier, Aarschot en Mechelen.

2B2C Projects bouwt zowel open, gesloten als halfopen woningen. Voor die ontwerpen werken we samen met gerenommeerde, creatieve architecten die al verschillende prijzen hebben gewonnen.

Meer over de woningen

Een parkappartement dat perfect bij je past

Appartementen

Een luxueus en prestigieus woonproject in een oud park aan de rand van het dorp.

In Hoog Beerzel woon je in een prachtig appartement waar ruimte en luxe hand in hand gaan. De terrassen zijn buitengewoon groot: tot meer dan 100 m². Ze geven de 4 parkgebouwen met hun gelaagdheid, lichte kleur en het zeer vele glas, een bijzondere uitstraling. De gevelhoge ramen garanderen de beste panorama’s op het park. Hier woon je letterlijk ‘in the park’.

Meer over de appartementen

Het laatste nieuws

Actueel, Wonen

Nieuwbouwzondag 24 oktober 2021

Onze moderne woningen en zwevende appartementen in het park staan in de kijker tijdens de editie van Nieuwbouwzondag op 24 oktober aanstaande.…