beerzel-hero-banner-nb-lot51-52.jpg
Actueel, Wonen

Twee nieuwe parkwoningen aan de Berglaan in verkoop

24 september 2021

Met trots presenteren we je vandaag twee nieuwe parkwoningen: lot 51 en 52 aan de Berglaan, twee ruime halfopen woningen met 3 slaapkamers, een grote tuin en centraal gelegen in Hoog Beerzel. Perfect voor gezinnen of koppels die graag wat extra ruimte hebben.

Wonen aan de Berglaan, dat is rustig wakker worden met het getjilp van de vogels in de bomen. Je eerste tas koffie drinken met je voeten in het gras. De kinderen die ravotten in het park. Kortom, jij die je klaarmaakt voor een ontspannen weekenddag in jouw luxe parkwoning.

En dan hebben we het nog niet over de woningen zelf gehad! Ze zijn ontworpen door de gerenommeerde architecten van Egide Meertens Plus Architecten. Hun inspiratie? De prachtige omgeving van het bijna 100 jaar oude park. Ze creƫerden een moderne hedendaagse architectuur die naadloos overgaat in de omgeving. Buiten komt als het ware naar binnen. Bovendien zijn de woningen energiezuinige BEN woningen (inclusief zonnepanelen) en kan je de binnenafwerking zelf kiezen.

Wist je trouwens dat Hoog Beerzel een ideale ligging heeft? Je kan te voet of met de fiets naar de supermarkt, scholen, leuke winkeltjes en cafeetjes. De natuur van Beerzelberg en het Speelbergenbos zijn letterlijk om de hoek! Ideaal om te fietsen, wandelen, joggen of de hond uit te laten.

PLAN JE AFSPRAAK

Kom zelf de ontspannen sfeer van Hoog Beerzel ervaren. Plan je afspraak hier!

Afspraak plannen