beerzel-hero-banner-verkaveling-eerste-steen.jpg
Algemeen, Actueel, Wonen

De eerste woning rijst uit de grond!

31 oktober 2019

Dit heuglijke moment wilden we natuurlijk graag met jullie delen! Het zijn de eerste stappen naar de verwezenlijking van Hoog Beerzel als een unieke woonplek, waar je rustig kan genieten van ruimte en licht in je modern appartement of woning, omringd door de natuur - en toch dicht bij alles.De verkoop van de parkwoningen start binnenkort!

We willen jullie ook laten weten dat we volop bezig zijn met de voorbereidingen van de verkoop van de ‘kant-en-klare’, luxueuze parkwoningen. Je hoort er als eerste van via de nieuwsbrief zodra deze in verkoop gaan!

Je wilt dit niet missen, want de woningen zijn ontworpen door vier top architectenbureaus die hun beste beentje hebben voorgezet om van iedere woning architecturale pareltjes te maken. Geen enkele woning is hetzelfde, dus er is altijd een woning die perfect bij jou past. Temeer daar de indelingen van de woningen nog aangepast kunnen worden aan de specifieke wensen en eisen van de toekomstige bewoners. Binnenkort brengen we je meer nieuws hierover!