beerzel-hero-banner-nb-belastingen.jpg
Actueel, Wonen

Dit is jouw kans om minder belastingen te betalen

01 oktober 2021

Niemand ontkomt eraan: Vadertje Staat heft graag belastingen. Op vanalles en nog wat, dus ook op jouw onroerende goederen. Maar wist je dat er een slimme manier is om GEEN belastingen op je woning te moeten betalen?

Als je een BEN woning koopt met een E-peil onder de 20 krijg je 100% KORTING op de onroerende voorheffing voor een periode van 5 jaar. Dat is al snel een besparing van enkele duizenden euro's. Waarom? Door je woning op een energievriendelijke manier te verwarmen, draag jij je steentje bij aan een gezonder milieu met minder vervuiling.

Bij Hoog Beerzel zijn we natuurlijk zo slim geweest om een aantal parkappartementen zo te bouwen dat zij dit E-peil van 20 behalen. Een cadeautje van ons aan jou! Maar haast je, want er zijn nog maar twee appartementen te koop die zo’n laag energiepeil hebben. De twee appartementen C0.3 en D0.4 zijn aan de zuidkant gelegen en beschikken over een groot terras. Alle overige appartementen en woningen zijn ook BEN (Bijna Energie Neutraal) en komen in aanmerking voor een aftrek van 50%.

PLAN JE BEZICHTIGING

Plan meteen een afspraak voor een bezichtiging.

Bezichtiging plannen