beerzel-hero-banner-nb-kopersverhaal-01.jpg
Actueel, Wonen

Een super luxueuze eerste indruk

09 september 2021

Quirine en Michael waren op zoek naar hun eerste koopappartement toen ze per toeval van Hoog Beerzel hoorden. Michael: “Mijn schoonmoeder had in een lokaal krantje een advertentie gezien. We zijn dan komen kijken en toen waren we eigenlijk direct verkocht.”

Eigen stek

Het jonge koppel twijfelde eerst tussen een huis of een appartement, maar kozen uiteindelijk toch voor het laatste. Michael: “We wilden iets van onszelf, maar een huis kopen of bouwen zagen we niet zitten omdat we allebei carrière gefocust zijn. Wat we wilden was een ruim appartement met weinig onderhoud maar wel veel luxe.”

Eerste indruk

Nadat ze de advertentie van Hoog Beerzel gezien hadden, besloten ze snel te gaan kijken. Michael: “We zijn dan bij johan en Christa [van 2B2C Project] op kantoor geweest, want de appartementen waren nog niet gebouwd. Zij hadden een mooie video gemaakt van de appartementen, hoe het eruit zou zien. Ook waren er grote tekeningen die ingekleurd waren in 3D. Het was een heel aangenaam gesprek en Johan en Christa straalden veel vertrouwen uit.”

Direct verkocht

Het koppel was zo goed als direct verkocht. Michael: “We hadden enkel nog wat bedenkingen over de prijs, want we zijn als jonge twintigers natuurlijk nog niet zo kapitaalkrachtig. Maar qua ruimte, locatie en afwerking waren we meteen verkocht na dat eerste gesprek.”

Groene long

Hoog Beerzel is omringd door veel groen. Ook voor Quirine en Michael was dit een belangrijke factor in hun beslissing. Michael: “We houden allebei van de natuur en we lopen allebei heel graag. Het bos, de Beerzelberg en de velden zijn dichtbij. Heerlijk om direct na het werk in de natuur te kunnen zijn.”

Luxueus design

De architectuur viel Quirine en Michael meteen op. Michael: “Het design gaf een super luxueuze indruk. Vaak zijn nieuwbouwappartementen niet zo mooi, maar hier is veel oog voor detail. Christa en Johan hebben het ontworpen alsof ze er zelf gingen wonen. Dat kom je niet vaak tegen dat alles tot in de puntjes afgewerkt is.”

Genieten op terras

Nu wonen Quirine en Michael al een paar maanden in hun appartement. Hoe bevalt het hen? Michael: “We zijn erg tevreden, we hebben ook tijdens het bouwproces weinig zorgen gehad. Nu genieten we volop van ons terras omdat het zo groot en overdekt is. Ook het park is heel fijn met al die bomen, zodat we niet op de straat kijken. En de graad van afwerking, daar is niet op bespaard, dat merken we nu iedere dag.”

Interesse in een parkappartement?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan door te bellen naar: 0471 - 23 24 25. U kunt ook het formulier op deze website invullen zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Gesprek aanvragen