hoogbeerzel-in-trek.jpg
Actueel, Wonen

Hoog Beerzel is erg in trek

30 augustus 2019

We zijn enorm trots dat het project Hoog Beerzel erg in trek is. Dat zou eigenlijk niet mogen verbazen, als je weet dat wij de afgelopen jaren hard gewerkt hebben om van het mooie oude park een prachtige woonomgeving te maken. De 12 bouwgronden aan de Hollestraat zijn ondertussen allemaal verkocht!

Veel interesse in de zwevende appartementen

Over de parkappartementen horen we alleen maar lovende woorden! Door de grote interesse en een vlotte verkoop zijn er reeds 30% appartementen verkocht. Geen wonder vermits alle appartementen voorzien zijn van een BEN-label (Bijna Energie Neutrale woning) en een moderne toch tijdloze esthetisch uitstraling hebben die perfect past bij het park waar ze bijna organisch deel van lijken uit te maken.

Rust en gezonde lucht

Elk parkappartement wordt met maximaal respect voor het groen en de natuur ingeplant in het bijna honderd jaar oude park op de flank van Beerzelberg. Vanop het terras van je appartement heb je een prachtig uitzicht op het groen en kan je genieten van de rust en de gezonde lucht.

Uitstekende ligging

De ligging van het project Hoog Beerzel garandeert wonen in alle rust, dichtbij -en zelfs ín- de natuur, terwijl je toch gemakkelijk in verbinding blijft met het stadsleven van nabijgelegen steden zoals Heist-op-den-Berg, Mechelen, Aarschot en Lier, of ietsje verderop Leuven, Antwerpen en Brussel.

Wil jij ook in alle luxe genieten van het buitenleven in Hoog Beerzel? Neem dan snel een kijkje op deze pagina om uit te zoeken welk appartement helemaal bij jou past! Of schrijf je in voor het laatste nieuws en de ontwikkelingen rondom de gezinswoningen.