hb-nb-hero-lot32-33.jpg
Actueel, Wonen

Jouw kans op een prachtige nieuwe woning in Hoog Beerzel!

16 oktober 2023

De loten 32 en 33 van Hoog Beerzel gaan in de verkoop. Dit zijn 2 zeer mooie halfopen woningen met inpandige garage. Met een handige indeling en een zeer laag energieverbruik bieden deze woningen alles wat je nodig hebt voor jouw gezin. De ligging van Hoog Beerzel is bovendien de ideale uitvalsbasis voor mooie uitstapjes in de Kempen en naar steden als Antwerpen, Leuven en Brussel.

3 of 4 slaapkamers

De halfopen bebouwingen worden gebouwd op zeer ruime percelen en beschikken over meerdere slaapkamers. Zo heeft de woning op lot 32 4 slaapkamers, de woning op lot 33 beschikt over 3 slaapkamers. Ook is er een ruime badkamer en is een inpandige garage voorzien. De moderne gevels zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en zwartkleurig aluminium schrijnwerk.

Slimme techniek

Door het voorzien van slimme technieken zoals ventilatiesysteem D, vloerverwarming, zonnepanelen en warmtepomp lucht/water hebben alle woningen een zeer laag energieverbruik. Dat heeft zo zijn voordelen. Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst.

Maak nu een afspraak

Benieuwd naar deze 2 woningen? Maak snel een afspraak. Bel of mail vandaag nog en we vertellen je alles wat je wil weten!

BEKIJK HIER ONZE WONINGEN