beerzel-hero-banner-nb-lot50.jpg
Actueel, Wonen

Modern wonen in het groen dichtbij Leuven, Antwerpen en Mechelen

18 augustus 2021

Denk je ook wel eens na een drukke werkdag: “Ik moet weg uit de stad, even op adem komen!” Zit je regelmatig te dagdromen over hoe het zou zijn om op de ‘boerenbuiten’ te wonen? Je bent niet de enige! Sinds de coronacrisis hebben veel mensen de sprong naar een leven buiten de stad gewaagd. De redenen? Vooral meer ruimte, minder stress en meer natuur.

Buiten de stad wonen kan ook modern en hip zijn

Heel wat mensen ontvluchten de stad en kopen een oud huis met veel grond om te renoveren. Je hebt dan wel een groot huis met tuin, maar ook veel werk aan een verbouwing en aan onderhoud. Buiten de stad wonen kan echter ook modern en hip zijn, zonder veel gedoe! In een uniek nieuwbouwproject zoals Hoog Beerzel bijvoorbeeld, waar de woningen met oog voor architectuur zijn ontworpen en je kan genieten van een groene omgeving zonder extra werk.

Wonen op het platteland maar toch dichtbij Antwerpen, Mechelen en Leuven

In Hoog Beerzel voel je de rust en de stilte van het platteland om je heen. En toch zijn alle dagelijkse voorzieningen gewoon binnen handbereik. In Beerzel en in de aangrenzende gemeenten Putte en Heist-op-den-Berg vind je een gevarieerd winkelaanbod. De dagelijkse boodschappen doe je natuurlijk gewoon bij de supermarkt, de bakker of beenhouwer. Die vind je op loopafstand. De Beerzelberg ligt in jouw achtertuin en is een mooi natuurgebied waar je naar hartelust kan wandelen, joggen of ravotten met de (klein)kinderen.

Wonen in de natuur tussen Mechelen en Heist-op-den-Berg

Beerzel ligt in het groene Rivierenland, tussen Mechelen en Heist-op-den-Berg. Ook Lier, Aarschot, Herentals en Leuven zijn vlot bereikbaar. Zelfs naar Antwerpen en Brussel is het maar een half uurtje rijden. Waar wil je werken of ontspannen? Aan jou de keuze. Met Beerzel als kruispunt tussen Mechelen, Lier, Aarschot en Leuven is goede bereikbaarheid een understatement.

Benieuwd hoe het goede leven in Hoog Beerzel eruit ziet?
Kom ons dan bezoeken! We geven je graag een rondleiding.

Plan hier je afspraak