beerzel-hero-banner-nb-fam-dubois.jpg
Actueel, Wonen

Vierde keer, goeie keer

29 januari 2021

Belgen wonen gemiddeld 38 jaar in hun koophuis. De meesten kopen dus maar één of twee woningen in hun leven. De familie Dubois past niet in dit plaatje: zij kochten onlangs hun vierde appartement in Hoog Beerzel: “Het was ontegensprekelijk de beste aankoop van de vier!”

Guy Dubois: “Alle vragen werden onmiddellijk beantwoord”

Mijnheer en mevrouw Guy Dubois kennen wat van vastgoed aankopen. Zo ruilden ze hun ruime villa in Keerbergen voor een appartement in dezelfde gemeente. Vervolgens zochten ze hun heil in een appartement in Koksijde om uiteindelijk terug te landen in de heimat: een appartement in Hoog Beerzel.

Terug naar de heimat
Guy Dubois: “We zochten terug iets in onze eigen streek omdat we dichter bij de kinderen wilden wonen. We zijn dan gaan rondneuzen op het internet en kwamen het project Hoog Beerzel tegen. Zeer tot ons genoegen moet ik zeggen, want we kenden de omgeving en het park vrij goed van onze vroegere fietstochten. Het leek een geschenk uit de hemel dat we daar terug konden gaan wonen. We hebben contact opgenomen en vrij snel beslist om het appartement op de eerste verdieping van het appartementsgebouw het dichtst bij het park, aan te kopen.”

Midden in het land
Guy Dubois: “Als je wat ouder bent is het toch wel prettig om dicht bij je kinderen te wonen. Bovendien ligt Beerzel midden in het land, anders dan Koksijde waar je toch wel ver weg van alles woont. Bovendien keren we terug naar de vertrouwde omgeving.”

Ervaren koper
Guy Dubois: “De aankoop van dit appartement is ons zeer goed bevallen. Dit is de vierde keer dat we een pand kopen en het was ontegensprekelijk de beste. We zijn zeer goed behandeld. Weet je, als je dertig bent en je koopt een huis, dan ga je ervoor. Je bestormt de markt en niets kan je tegenhouden. Als je echter zeventig bent, dan wordt dat al iets moeilijker. Je kent minder van de moderne technieken en van de mogelijkheden.”

Goede en correcte begeleiding
Guy Dubois: “Op dat vlak zijn we bijzonder goed begeleid. We wisten op ieder moment waar we aan toe waren. En op iedere vraag die we stelden, kregen we onmiddellijk een antwoord. Wat ik persoonlijk zeer straf vind is dat men er in deze moeilijke coronatijden toch in slaagt om de vooraf afgesproken tijdlijn aan te houden, zodat ik er een goed oog in heb dat we medio dit jaar kunnen verhuizen.”


Wil je eens op bezoek komen en ben je benieuwd naar welke woningen en appartementen nog beschikbaar zijn? Neem dan zeker contact op met ons om een afspraak te maken.

Plan een afspraak